pondělí 20. srpna 2012

i9300 MTK6575, 854x480 Android dual sim

Dostal se mi do ruky zajímavý kousek, který potěší každého, komu se líbí Samsung Galaxy S III. Je tomu tak hlavně proto, že - jak to jen říct - vypadá stejně :)


Hardwarově je to ovšem klasický dual sim přístroj s procesorem MTK 6575 na frekvenci 1 GHz, takže s výkonem není nejmenší problém. Má 8 MP fotoaparát s bleskem a autofocusem a fotky dělal velmi pěkné. Mimoto má i malou přední kamerku - třeba na skype konferenci. Zvuk má hlasitý a čistý. Jinak je vybaven standardně: wifi, bluetooth, proximity sensor. Telefon nemá moc vnitřní paměti, to však řeší možnost vložit SD kartu až do velikosti 32 GB. Má samozřejmě mikro USB slot pro nabíjení a připojení k počítači. Systém hlásí, že je vybaven Androidem 4.0.4, což vypadá jako upravená verze 4.0.1. Displej má krásné syté barvy.

Od výrobce dorazil bez možnosti synchronizace Google kontaktů a kalendáře, což jsem vyřešil rootem a doinstalováním těchto aplikací. Během několikadenního testu jsem nenarazil na žádný problém.
Výrobce k němu přibalil také bílý kožený ochranný obal.






Má naistalované světové jazyky včetně angličtiny, nicméně systém v češtině v této verzi firmware nemá.


Tento telefon nepochybně potěší každého, komu se líbí Design Samsungu Galaxy S III a chce používat kvalitní Dual Sim.Vzhledem k tomu, že je až příliš podobný svému designovému vzoru ho nicméně pro zájemce z Číny vozit nebudu. Tento jediný testovací kousek bude k dispozici tomu, kdo se první ozve :) (aktualizace: už není k dispozici)



Vzhledem k tomu, že je to úplná novinka, tak se jeho ceny v Číně pohybují okolo 200 USD, takže ho je možno i s proclením dovézt do ČR za cenu do částky 5500 Kč.













2 komentáře:

  1. Škoda, že nemá češtinu, jinak super ...

    OdpovědětVymazat
  2. Mám o tento telefon záujem ten kto ho vie zohnať, napíšte na email monsteriiicek@gmail.com a už sa dohodneme ďakujem ;)

    OdpovědětVymazat