úterý 11. září 2012

N9300 MTK6575, 540x960 4.5" Android dual sim

Právě ke mně dorazil tento model a hned úvodem je třeba říci, že je velmi povedený.
Jedná se o klasický dual sim s vychytaným Anroidem 4.0.3, procesorem MTK6575 na frekvenci 1 GhZ, oproti v minulosti recenzovanému modelu i9300 má naštěstí 512 RAM a k dispozici volných 2 GB úložného prostoru + slot na mikro SD kartu.


Displej má úhlopříčku 4.5", což znamená, že je o 0,2" palce menší než předchozí recenzovaný telefon.
Dorazil v černé barvě, při bližším pohledu vypadá černomodře.

To co zaujme na první pohled je rozlišení obrazovky 540x960, které na 4.5" displeji vypadá nádherně.

Opravdu povedená je dodaná instalace systému, která tentokrát obsahuje všechny jazyky, včetně češtiny a slovenštiny. Ještě lepší je, že není žádný problém s aktualizací kalendáře, kontaktů a google marketu, takže telefon nevyžaduje žádné úpravy a rovnou po vybalení z krabice je plnohodnotným plně funkčním přístrojem.

Zvuk i příjem signálu je čistý a bez problémů. Telefon dosáhl v testu výkonnosti Antutu 3695 bodů, což je výborné. I s baterií váží 147 g, což je velmi příjemné, narozdíl od jiných modelů v kapse nepůsobí jako cihla s nainstalovaným Androidem.


 

Zvuk i příjem signálu je čistý a bez problémů. Telefon dosáhl v testu výkonnosti Antutu 3695 bodů, což je výborné.

Je vybaven pro tento chipset standardně:
3G mobilní data, GPS, Bluetooth, Wifi,  5MP fotoaparát s autofocusem (fotky dělá krásné s možností ručně kliknutím stanovit místo zaostření), přední i zadní kamera, mikro USB nabíječka a 2 baterie, sluchátka, mikro USB kabel a navíc prodejce přibalil výměnný zadní kryt s připojeným chráničem na displej. 

Celkově je to výborný přístroj, nenašel jsem jakoukoliv vadu na kráse či funkčnosti, příjemné je, že rovnou po vybalení z krabice je plně funkční, není ho třeba rootovat a dodělávat, jako některé jiné modely z Číny.











Aktuálně jsem ho schopen dovézt z Číny za 5300 Kč (20% DPH, které přičtou při dovozu celníci už je v této ceně započítáno).












5 komentářů:

  1. LZE TELEFON PORIDIT I V BILE BARVE?

    OdpovědětVymazat
  2. Tento konkrétní typ jsem v bílé nenašel. Nicméně Asie je zaplavena klony Galaxy S3 z nichž většina je v bílé barvě, takže je poněkud obtížné se v tom orientovat.

    OdpovědětVymazat
  3. mám tento telefon a po týdnu užívání prostě nejde zapnout. měli ho i špičkoví technici od nokie a nerozchodily ho.. newite jak to opravit aniž by se posílal z5 do asie a nebo čím to může být? děkuji mockrát Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je mi líto, ale netuším, jak pomoci.
      Ještě mne napadlo - před rokem se mi stala podobná věc s Androidím telefonem, jevil se být zcela mrtvý, nakonec se však ukázalo, že šlo pouze o vadné tlačítko, kterým se telefon zapínal.. jen pro inspiraci ..

      Vymazat
    2. Děkuji ...jinak zkouším a tlačítko cvaká jakobych ho normálně mačkala a nic. jenomže ani když to dám do pc nebo na nabíječku tak jenajede nabíjení baterie nic, což si myslím že by u tohoto telefonu i když je vyplej mělo fungovat. Jsem v koncích teď no :(

      Vymazat